• 08-12-2019 van 12:00 uur tot 17:00 uur
 • Plaats: Gouda
 • Laatste wijziging: 08-12-2019

Aan de hand van de wandelknooppunten heb ik een mooie route samengesteld door de Reeuwijkse Plassen en langs de Oude Rijn. We lopen van treinstation naar treinstation. De wandeling beginnen we met een koffiestop tegenover het beroemde stadhuis van Gouda. Tijdens de wandeling komen we geen horeca meer tegen. In Bodegraven wel weer, daar staat een lekker biertje op ons te wachten bij 'Brouwerij de Molen', aan het einde van de wandeling.


 3398674500?profile=RESIZE_710x

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • De wandeling gaat zondagmiddag zeker door, volgens de voorspelling kan er dan een bui vallen. We gaan over een weiland en dijk, daar kan het drassig zijn.
 • Hoi Joost, dank voor de info. Zo ver was ik nog niet. Denk ik lekker een wandeling dicht bij huis te hebben met een korte reistijd...
  Gr Diana.
 • Let op: Er zijn deze dag diverse werkzaamheden aan het spoor. Er rijden deze dag geen treinen van en naar Gouda! Zie: https://www.ns.nl/reisinformatie/werk-aan-het-spoor
  Plan je reis van tevoren met de reisplanner https://www.ns.nl/reisinformatie
  Werk aan het spoor | Reisinformatie | NS
  NS werkt voortdurend aan het spoor en stations. Bekijk of dit invloed heeft op uw reis.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.