• 23-11-2019 van 11:30 uur tot 17:30 uur
 • Plaats: Heemstede
 • Laatste wijziging: 21-11-2019

Vanaf station Heemstede/Aardenhout wandelen we eerst een stukje langs een fietspad voordat we woestduin in gaan. Daar komen we gelijk al bij een leuke horecagelegenheid aan waar ik uiteraard gebruik van wil maken. We hebben dan ongeveer een half uur gewandeld.

Nadat we koffie gedronken hebben wandelen we eerst door de bossen van woestduin dan steken we de weg over en we gaan een flinke ronde maken door de mooie bossen van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

De wandeling eindigt bij Pannekoekenrestaurant De Duinrand waar ik nog een lekkere pannenkoek wil eten. Direct achter het restaurant heb je een bushalte. Daar nemen we de bus weer terug naar het station van Heemstede. De bus stopt er elk kwartier en de busrit duurt maar 7 minuten. Eventueel wil ik ook met een klein groepje weer terug naar het station wandelen. De wandeling wordt dan wel 17 km.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hoi Rainer, ik heb me aangemeld voor je wandeling, maar wel met enig voorbehoud, vanwege een voetblessure. Het lijkt nu beter te gaan, maar mocht het tegen die tijd weer minder gaan, dan zal ik mij tijdig afmelden.
  • Hoi Rainer
   Ik heb mij net afgemeldt.Ik ga Zondag de laaste etappe van het Lymespad mee lopen in het verre Oosten.
   Hoop dat er iemand reageert die mijn plaats in neemt.
   Fijne wandel/regendag.
   Gr.
   Wim
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.