• 01-08-2020 van 11:30 tot 16:00
 • Plaats: 's-Graveland
 • Laatste wijziging: 31 juli

Ik wil graag een wandeling langs de 's Gravelandse buitenplaatsen organiseren. De wandeling is opgezet door natuurmonumenten en de route is 17km. Ontdek de cultuurhistorie van deze buitenplaatsen uit de gouden eeuw. Je wandelt over acht 's-Gravelandse buitenplaatsen: Boekesteyn, Schaep en Burgh, Bantam, Hilverbeek, Spanderswoud, Land en Bosch, Jagtlust en Gooilust. Onderweg ontdek je de boeiende cultuurhistorie van deze buitenplaatsen uit de gouden eeuw. In de lente en zomer kun je tijdens het wandelen genieten van de bloemenpracht op de buitenplaatsen van 's-Graveland. 's Winters vormen de landhuizen met omliggende parkbossen een prachtig stilleven. De route is gemarkeerd met gele pijltjes.

 21 juli, heb de start tijd aangepast
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Misschien een link naar de wandeling voor download naar GPS
  • Helaas heb ik geen link naar voor de wandeling met GPS
  • Hoi Anne-Marie,
   Is ook niet echt nodig, de route is gemarkeerd, tot morgen.
  • Tot morgen! Ik heb de route een keer eerder gelopen een paar jaar terug, dat was toen goed te doen. Hopelijk nu ook.
 • Hoi Anne-Marie, Je kunt als je wilt de aanvangstijd van je huidige activiteit nog wijzigen. Klik rechtsboven op Wijzigen en dan in het menu dat tevoorschijn komt opnieuw op Wijzigen om je activiteit aan te passen. Groeten, Bart
  • Bedankt! Ik pas de tijd aan.
 • Een tip of opmerking over de aanvangstijd van 10 uur. Is het misschien niet handiger om de aanvangstijd naar 11 uur te verplaatsen. dan krijgen leden die van ver moeten komen beter de kans om de activiteit te halen, o.a. ook voor degene die met het openbaar vervoer komen etc, komen dan wat makkelijker op tijd komen. Meestal beginnen deze wandelingen vaak ook om 11 uur of 11:30 uur. Kijk maar
  • Hoi,

   Dank je wel, had ik me niet gerealiseerd!

   Ik zal er de volgende keer rekening mee houden.

   Groetjes Anne-Marie
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.