• 07-06-2020 van 12:00 uur tot 17:00 uur
  • Plaats: Utrecht
  • Laatste wijziging: 6 juni

Dit is deels een klompenpad, Beukenburgerpad. We beginnen bij station Utrecht Overvecht en lopen vlak langs de A27 en dan door Groenekan. We slaan af en komen in de bossen Voordaan. Daarna gaan we door landgoed Beukenburg. Dit landgoed ligt op de grens van de Utrechtse Heuvelrug en het veenweidegebied. We kunnen genieten van het slagenlandschap, historische landgoederen en lanen. Op de terugweg lopen we langs de Hooge Kampse Plas, Fort Voordorp en Fort Bauwkapel. We eindigen weer op het station.

Info klompenpad: https://klompenpaden.nl/klompenpad/beukenburgerpad/

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Hoi Edwin, helaas werk aan de winkel voor mij, evacuatievlucht. Alvast fijne wandeling en tot een volgende wandeling.
  • Vanwege werkzaamheden op het spoor rond Zwolle op de wandeldag meld ik me ook af voor deze wandeling.Voor de mensen die wel mee gaan, een mooie wandeling!
  • Ook ik zie er van af vanwege genoemde werkzaamheden aan het spoor en daarbij uit Groningen te moeten reizen. Iedereen veel plezier gewenst.
  • Vanwege de werkzaamheden aan het spoor rondom Zwolle, verlaat ook ik -in dit geval- de reservelijst. Die werkzaamheden had ik ook nu pas opgemerkt en dat is vanuit Groningen niet te doen.
  • Er zijn van 5 tot en met 7 juni werkzaamheden aan het spoor rondom Zwolle en nu met die anderhalve meter toestand zie ik het niet zitten om die reis te maken. Misschien valt het mee, maar ik neem het risico niet dat ik vervolgens weer huiswaarts zal moeten gaan. Iedereen een fijne wandeling gewenst.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.