In verband met de Corona crisis zijn alle activiteiten tot 1 juni geannuleerd.

  • 05-10-2019 11:15 uur
  • Plaats: Amersfoort
  • Laatste wijziging: 06-10-2019

Lange Duinen: 

Zaterdag 10 augustus heb ik deze wandeling voorgelopen. Ik zag het begin van de bloeiende heide. Op de route is er veel bos en bij de stuifzandgebieden lopen we aan de buitenkant,dus je hoeft niet door het mulle zand te lopen.         Als het even mee zit kunnen we deze wandeling van mooie herfstkleuren genieten.           Even voor het einde van de wandeling hoorde ik ook nog krekelgezang.

Onderlangs de villawijk 'Bergkwartier' loop je Amersfoort uit, richting het bos. Dit bosgebied strekt zich uit tot aan het Gooi. Hoewel de zee ver weg is, zijn er tussen Amersfoort en Soest toch duinen te vinden. De Korte en Lange Duinen zijn stuifzandgebieden en vanwege hun zeldzaamheid uitgeroepen tot aardkundige monumenten.

Voor de deelnemers die 22 km te lang vinden, kunnen na 17 km met de bus naar Bilthoven of naar Hilversum (buslijn 58).

https://www.ns.nl/dagje-uit/wandelen/lange-duinen.html

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Hoi Jan, Ik ga morgen mee voor de 17 km. Groet, Koen
  • Er zijn nu twee deelnemers voor 22 km en één voor 17 km.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.