• 12-07-2020 van 11:30 tot 17:00
 • Plaats: Bussum
 • Laatste wijziging: 11 juli

Ik wil vandaag Bikbergen Ijzerevled, Crailo  weer eens gaan lopen.Een aantal aan een gesloten gebieden in het Gooi.We hebben eerst een aanloop route via de parken van Bussum. Dan komen wij in het bos, waar de route met paaltjes is aangegeven.

Omdat ik weet dat horeca bezoek ook belangrijk is wil ik halverwegen overstappen naar de heide.Zo kunenen wij via een ander landschap bij een restaurant komen ( ik hoop dat er plaats is) en als het weer mag, de schaapskooi bezoeken.

Wij vervolgen onze route over de heide, om onze boswandeling weer verder op te pakken. Via een andere route komen wij weer terug bij het station 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Helaas moet ik me voor de wandeling van morgen afmelden. Ik voel me niet top en in deze tijden lijkt het me verstandig dan niet mee te gaan. Ik vind het super jammer want dit was mijn eerste wandeling met Aktivo. Ik hoop snel met een andere wandeling mee te kunnen en wens jullie voor morgen een prachtige dag en wandeling.
  Lieve groet
  Wilma
  • Beterschap. Ik hoop dat je snel aan een andere wandeling mee kunt doen.
   Groeten,
   Marijke
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.