In verband met de Corona crisis zijn alle activiteiten tot 1 juni geannuleerd.

  • 15-02-2020 van 13:00 uur tot 17:00 uur
  • Plaats: Amsterdam
  • Laatste wijziging: 15 februari

Wie houdt niet van tassen. Kijk hier eens rond en bekijk b.v. de schooltas van Wilhelmina. In Tassenmuseum Amsterdam ga je op ontdekkingstocht door de geschiedenis van de tas. De totale collectie bevat meer dan 5000 tassen.

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Ha Astrid, ik heb mij vandaag afgemeld omdat ik mij vandaag niet lekker genoeg voel om naar Amsterdam af te reizen. Veel plezier vandaag. Gr Natascha
  • het uitje lijkt mij leuk, tot morgen groetjes Astrid
  • Hoi Astrid, ik heb me afgemeld, omdat er dan geen treinen rijden vanuit Leiden. Het word teveel een omweg met de bus. Jammer, was graag meegegaan. Groetjes esther
    • Is goed hoor, bedankt voor reactie groetjes Astrid
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.