In verband met de Corona crisis zijn alle activiteiten tot 1 juni geannuleerd.

  • 01-08-2020 van 12:00 uur tot 19:00 uur
  • Plaats: Arnhem
  • Laatste wijziging: 20 mei

Vandaag gaan wij een stads wandeling maken wij starten bij sonsbeekuitgang en lopen sonsbeek in van daar uit drinken wij koffie in braisserie sonsbeek daarna wandelen wij via de watervallen en maken een stop bij het watermuseum  dit gaan wij bezichtigen zie www.watermuseum.nl   vervelgens lopen wij richting centrum via de sabelpoort naar de rijn hier hebben wij mooi uitzicht daarna lopen wij richting eusebiuskerk  dat bezichtigen wij ook daarna kunnen wij nog een drankje nuttigen

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Mooie foto Henriette👍, fijn dat het gelukt is er een te plaatsen. Ook je link naar het watermuseum doet het, super👏😊!

    Tot gauw🙋!

    Groetjes,
    Corine
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.