Activiteiten

 • 26-12-2019 van 12:00 uur tot 17:00 uur
 • Plaats: Zandvoort aan zee
 • Laatste wijziging: donderdag

We gaan een leuk rondje wandelen om de overtollige kalorieën er weer een beetje eraf te wandelen. Vanaf het station wandelen we eerst over het strand naar Bloemendaal aan zee.

Daar gaan we eerst lekker koffie drinken. Dit is ongeveer na 3 kilometer. 

Daarna lopen we de duinen in. We gaan een duingebied in wat alleen in de winter toegankelijk is omdat daar wisenten rondlopen. Deze kunnen met jongen gevaarlijk zijn.

Het duingebied is maar beperkt toegankelijk voor voetgangers en de wisenten lopen door het gehele duingebied dus we moeten wel geluk hebben als we ze zien. Maar een paar jaar geleden op een mooie kerstdag hebben we wel 7 of 8 gezien.

Na een leuk rondje komen we weer in Zandvoort aan. Daar drinken we nog wat.

Mocht het rondje te kort zijn en het weer is mooi,loop ik met een aantal liefhebbers nog een stukje over het strand in zuidelijke richting.

Tussen 17.00 uur en 17.15 uur ga ik weer naar huis toe maar als mensen daar nog willen uiteten is er keus genoeg.

 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Ik wil ook wel mee uit eten na de wandeling. In Zandvoort moet wel wat te vinden zijn.
  Groeten,
  Marijke
 • Mooi initiatief Natalie! Uiteten met elkaar nadien vind ik altijd de kers op de appelmoes! Mijn Aktivo ervaring (1 jaar) is dat er (helaas) weinig mensen mee gaan uiteten na een activiteit maar dat het altijd enorm gezellig is! Zo ook na de laatste wandeling met RR (8-12) en uitje Leiden (1-12 jl).
  Wegens een kerstreis verblijf ik in Wenen die dag; ik wens jullie nu alvast een heel mooie dag toe met elkaar!

  Hartelijke groet,
  Corine
 • Klinkt wel heel erg mooi, alleen woon ik een beetje ver weg, in het oosten van het land. Maar omdat ik wel van het strand houd, twijfel ik toch om me op te geven. Zijn er mensen die zich hebben opgegeven en daar ergens willen blijven eten? omdat het voor mij zo'n eind rijden is, zou ik dat wel graag willen, maar dan liever niet alleen. Ik hoor graag van jullie. Groetjes, Natalie
  • Dag Natalie, ik heb mij al opgegeven voor deze wandeling en ik vind het altijd wel gezellig om na een wandeling nog ergens iets te gaan eten. Dus als je mee gaat dan zijn we in ieder geval al met z'n tweeën om een hapje te gaan eten.
   Groeten, Adri.
  • Ha Natalie, in m'n zoektocht naar een aardige invulling van Kerst zie ik deze wandeling die me heel leuk lijkt. Dus het is is mogelijk dat ik me ga opgeven. En als ik ga blijf ik daar eten, ik woon nu in het Gelderse Ede en reis met de trein.
   Groetjes van Hans
  • Hoi Hans, ik heb gekeken naar de reisplanner voor 26 december, maar de reisplanner geeft aan dat er geen dienstregeling is, voor die datum. Dus dan wordt het toch de auto.
   Maar... Volgens mij ken ik jou van Single Events. Kan dat kloppen?
  • Zie pb.
  • Natalie, Adri en Hans gaan na afloop ter plekke iets eten.
   Rainer gaat na de wandeling huiswaarts, dus de deelnemers regelen iets. Reserveren voor die dag zal noodzakelijk zijn (als we niet al te laat zijn).
   Daarom mijn vragen: welke andere deelnemers eten na afloop mee, en zijn er deelnemers die daar een beetje bekend zijn en ons kunnen adviseren over een leuk restaurant (in de buurt van het station zou mooi zijn) ?
   En misschien weet Rainer iets ?
  • Ik wil ma de wandeling ook wel een hapje eten. Ik heb zelf geen idee welk restaurant.
   Groet Edwin
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

  De reservelijst schuift niet automatisch door. Lees meer ...

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.