• 15-08-2020 de hele dag
 • Plaats: Ossenzijl
 • Laatste wijziging: 25 juni

Rondje Weeribben fietsen. We beginnen bij De Gele Lis in Ossenzijl waar je ook een fiets kunt huren. Dan door Kalenberg, Nederland, Baarlo, Blokzijl, door Dwarsgracht en dan naar boven weer terug. Dit is ongeveer 39 km. Mocht er behoefte zijn om de fietstocht langer te maken dan kan dat in overleg met de groep. In de Weeribben zijn een aantal bijzondere routes uitgezet en voorzien van routebordjes, de zogenaamde Rondjes. De routes volgen het knooppuntensysteem voor fietsers, maar er zijn speciale bewegwijzerde rondgaanse rondjes van 29, 40 en 33 km. Ook is er nog één van 61 km.

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Voor mij zou 61 km ook te lang zijn.
  Zou ik met iemand vanaf Steenwijk kunnen carpoolen?

  Groet,
  Theo
 • Hoi Jose,.ik heb mij aangemeld als reserve. Als ik eventueel mee kan fietsen, zou ik toch voor een kortere route kiezen. 61 km is mij te lang.
 • Hoi Jose, mijn voorkeur is ook de 61km. Ik neem mijn eigen e-Bike mee. Prachtige omgeving!
 • Hoi José, De route van 61 km heeft mijn voorkeur. Mijn deelname is nog wel even onder voorbehoud, zou kunnen dat ik dan op vakantie ben. Mvgr. Lida ( Zonnetje63 )
  • Die is ook heel mooi
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.