Het Pinksterweekend op Buitenkunst Randmeer.
 
Een weekend vol met theater, dans, muziek, zang, beeldende kunst, schilderen, schrijven, fotografie&video, percussie.  Alles mag, niets moet. 
Je kampeert in je eigen tent of caravan. Je kunt ook een tenthuisje ter plekke huren, maar daar zijn er maar heel weinig van. Er is een restaurant waar je, als je wilt, kunt ontbijten, lunchen en dineren, maar je kunt ook helemaal zelf je potje koken. Verdere informatie kun je vinden op Buitenkunst.nl. Klik dan het pinksterweekend aan'. Deze heeft nummer 800.

Je bent welkom op vrijdagmiddag na 14:00 uur. Op vrijdagavond staat er een professionele voorstelling in het theater. De workshops zijn op zaterdag, zondag en maandagochtend. Elke ochtend kies je uit de verschillende workshops binnen de diverse kunstdisciplines. Zo kun je kennis maken met drie verschillende disciplines, of er voor kiezen juist één vak uit te diepen door alle 3 de dagen voor bijvoorbeeld theater te kiezen. Op zaterdagavond speelt er een live-band op ons podium en zondagavond zijn er presentaties van diverse workshops te bezoeken. Maandagmiddag is er ruim tijd voor vertrek. Het restaurant is geopend van vrijdag 16:00 uur t/m maandagmiddag.

Aanmelden
De ervaring leert dat dit pinksterweekend heel snel is volgeboekt, dus wees er snel bij. Het is de bedoeling dat je jezelf via de site Buitenkunst.nl opgeeft. Meld je daarna ook bij mij aan. Dan weet ik dat je komt.
 
 
 
 
 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.