• 16-02-2020 van 10:30 uur tot 17:00 uur
  • Plaats: Zwolle
  • Laatste wijziging: 16 februari

De  Peperbus in Zwolle is een begrip in Nederland, samen met de Sassenpoort is dit het beeldmerk van de stad. De wandeling zal door en rondom Zwolle plaatsvinden. De tochtuitzetters weten er elk jaar weer een mooie wandeltocht van te maken. Gezien de hoeveelheid parken staat Zwolle bekend als groene gemeente. De belangrijkste parken: Potgieterssingel is een stadspark in de binnenstad van Zwolle. Het Engelse Werk is een groot park nabij de IJssel en mijn werklocatie. Dan is er het mooie park De Weezenlanden, gelegen tussen de wijken Wipstrik en Assendorp. En in de wijk De AA-Landen ligt het prachtige AA-Park. En zo zijn er meer wijken in Zwolle waar mooie wandelparken zijn aangelegd, wij zullen zeker door een paar parken wandelen.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Vandaag heb ik deze tocht met mijn eigen wandelvereniging gewandeld. Het was goed wandelweer en zelfs de zon kwam even door. Morgen maar afwachten wat het weer ons brengt. Ik laat de activiteit gewoon doorgaan en ook de 2 deelnemers die op de reservelijst staan zijn welkom. We hebben dan een groep van 12 personen. Mochten er deelnemers toch willen annuleren, prima maar dan hoor of lees ik dat graag voor morgenochtend 9:30. Allemaal tot morgen, Groetjes Betty.
  • Dennis wandelt dus mee. Is ie wel betalend lid dan?;-) Voor niets gaat de storm op.uhhh, ik bedoel de zon.
    • Dennis mag gratis mee.
  • De wandeling gaat gewoon door, er is sprake van dat "storm Dennis" ook meewandelt. Maar die kan pas later op de dag.:-) :-)
    • Als "storm Dennis" zondag de regenwolken wegblaast, kan dat heel gezellig zijn.
  • De inschrijving voor deze activiteit is gesloten, Carlo je staat als reserve maar je kan meedoen hoor.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.