In verband met de Corona crisis zijn alle activiteiten tot 1 juni geannuleerd.

  • 19-10-2019 van 11:30 uur tot 18:00 uur
  • Plaats: Boxtel
  • Laatste wijziging: 18-10-2019

Een verrassend nieuwe NS-wandeling door bossen en landgoederen over prachtige onverharde paden.

Toegegeven, de start in Boxtel kan mooier. Een bedrijventerrein is geen omgeving waar je als wandelaar van droomt. Maar daarna wordt het snel beter en voorbij Lennisheuvel loop je alleen nog maar onverhard. Dat heeft ook een keerzijde: na regenachtige periodes kunnen de paden drassig zijn. Trek dus stevige wandelschoenen aan.

De route is genoemd naar Nationaal Landschap Het Groene Woud, een door de overheid uitgeroepen groen gebied met een unieke combinatie van natuur, landbouw, wonen en kleinschalige bedrijvigheid.

Wie hier overigens ook graag woont, is het edelhert. Vroeger leefden er veel edelherten in Brabant en nu zijn ze weer terug! Want begin 2017 is in natuurgebied De Scheeken een kleine groep dieren uitgezet, in de hoop dat ze zich gaan uitbreiden. De kans om een edelhert tegen te komen, is overigens het grootst tijdens de schemering.

Ter info:

www.ns.nl/dagje-uit/wandelen/hart-van-het-groene-woud.html

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • De voorspellingen van het weer op zaterdag zijn niet goed, de activiteit komt te vervallen en zal op een andere nog nader te bepalen datum georganiseerd gaan worden.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.