In verband met de Corona crisis zijn alle activiteiten tot 1 juni geannuleerd.

 • 20-10-2019 van 11:45 uur tot 17:00 uur
 • Plaats: Leiden
 • Laatste wijziging: 19-10-2019

De afgelopen tijd, is dit museum, vanwege een grondige verbouwing, dicht geweest. Op 31 augustus gaan de deuren weer open. Wij gaan op deze middag een bezoek brengen aan dit imposante museum, de tijd hebben wij zeker nodig. 

Het nieuwe museum is een combinatie van zien, doen en beleven. In negen indrukwekkende zalen beleeft jong en oud straks de rijkdom van de natuur.  De verhalen in het museum wordt vertelt aan de hand van topstukken uit de collectie van 42 miljoen planten, dieren, fossielen en stenen. De verzameling behoort tot de top vijf van de wereld op het gebied van biodiversiteit. De wetenschappelijk onderzoek draagt bij aan het behoud van de rijke variatie van de natuur. In het nieuwe museum kun je dit aan den lijve ondervinden; je kunt vragen stellen aan de wetenschappers, je natuurvondst laten onderzoeken en live een preparatie meemaken.

Voor meer informatie: www.naturalis.nl

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Miranda,
  Omdat het al vol zit wil ik me graag als reserve aanmelden voor deze activiteit.
  Ik kom er alleen niet achter hoe dat werkt met deze nieuwe site.
  Dat zou ik graag willen weten.
  Groetjes, Ingrid Weerheim
  • Dag Ingrid,
   De storing is verholpen. Je kunt je nu aanmelden voor de reservelijst.
   Groeten, Bart
  • Dag Ingrid,
   Door een technische storing kun je je nog niet aanmelden voor de reservelijst als de activiteit vol is. Dit zal binnenkort worden opgelost.

   Groeten, Bart
  • Hi Ingrid,
   Als je op de knop "meld mij aan" drukt/tikt, moet je een eind komen.
   Groet Miranda
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.