• 18-07-2020 van 12:00 uur tot 17:00 uur
 • Plaats: Scheveningen
 • Laatste wijziging: zondag

Vandaag gaan wij naar het museum 'Beelden aan Zee'. Het museum is het enige museum wat zich bezig houdt met de Nederlandse beeldhouwkunst. Het museum is gesticht in 1994 door het verzamelingsechtpaar Scholyen. In april is o.a. de tentoonstelling 'Klaas Gubbels' te zien. Voor verdere info: https://www.beeldenaanzee.nl/

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Voor dat wij naar het museum gaan gaan wij eerst koffie drinken aan zee strand tent victoria
  • Gezellig Henriette. Ik ken geen strandtent Victoria in Scheveningen. Heb jij misschien een adres? Of bedoel je Veronica? Ik kom niet naar de wolk op het CS, ga rechtstreeks naar onze koffie plek.
  • Ik ging even googelen, volgens mij heb je gelijk Els en is het Veronica.
 • Hi Henriette,
  Ik heb mij afgemeld, zolang de 1,5 meter regel blijft gelden stap ik niet in het ov.

  Groet Miranda
  • ok is goed miranda bedankt voor de mededeling
 • Inmiddels contact met het museum gehad willen jullie on line een kaart reserveren met het tijdslot 14.00 iedereen moet dat zelf doen kan niet als groep van te voren wil ik gaan lunchen bij victoria in scheveningen dit bespreek ik zelf
 • Erik en els hebben jullie voor 2 uur een kaart besteld
  • Ja Henriette, daarom stelde ik je gisteren de vraag of je om 12.00 uur of 14.00 uur naar binnen wilt. Voor MJK houders is het museum gratis, maar je mag alleen naar binnen als je een toegangsbewijs hebt op naam. Met het toegangsbewijs met juiste datum en juist tijdstip kan je naar binnen en daar moet je je museumjaarkaart tonen met dezelfde naam.
  • Jep 14.00uur
 • Dag els dat klopt 1 juni is het museum open ik reserveer voor 10 personen een tijdslot om 2 uur van te voren wil ik nog een koffiestop ergens doen
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.