• 24-11-2019 van 9:20 uur tot 17:00 uur
 • Plaats: Elst
 • Laatste wijziging: 21-11-2019
Dit is niet de laatste maar een-na-laatste etappe van het Limespad. Er volgt nog een bonus etappe van Voorburg naar Leiden. Het is wel de laatste etappe die ik organiseer in 2019.
 
Etappe XI: De start ligt bij het NS-station in Elst. De route loopt door de Betuwe via Bemmel naar Lent. Van de karakteristieke fruitteelt is in deze omgeving weinig te merken. Via het eiland Veur-Lent, liggend tussen Waal en de nevengeul bereiken we de Waalsprong. (Zie foto: Michiel Verbeek - Eigen werk, CC BY-SA 4.0) Via deze brug lopen we naar Nijmegen centrum. Na Nijmegen-Oost lopen over het Kops plateau waar het kamp lag waar het Romeinse tiende legioen gelegerd was. De route eindigt in Berg en Dal.
Het officiele eindpunt van het Nederlands Limespad ligt op de Duivelsberg 2km verderop. Op deze locatie is geen OV in de directe omgeving beschikbaar.
Een vroege start biedt de mogelijkheid om in gezamenlijk overleg te bepalen of we naar de Duivelsberg wandelen.
 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Ha Jos
  Ik zie dat het de laaste Lymeswandeling is bij Nijmegen.
  Ik ga dit keer weer mee.
  Ik kan met Jacob mee rijden.

  Gr.
  Wim
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.