• 01-12-2019 van 13:00 uur tot 17:00 uur
 • Plaats: Amsterdam
 • Laatste wijziging: 30-11-2019

De Hermitage Amsterdam organiseert tweemaal per jaar voor het Nederlandse en internationale publiek een grote kunsttentoonstelling uit de collectie van Staatsmuseum de Hermitage in Sint-Petersburg. 
Eén van de grote schatten van de Hermitage is de fabelachtige juwelencollectie. Samen met vele portretten en een overdaad aan rijk gedecoreerde japonnen en kostuums presenteren zij twee eeuwen mode en juwelen, gedragen door de high society aan het Russische hof in Sint-Petersburg.

Na de ontvangst met een kopje koffie en thee volgt een lezing van kunsthistoricus en juwelenexpert Martijn Akkermans, bekend van het programma Tussen Kunst & Kitsch, vervolgens bezoekt u de tentoonstelling Juwelen met de gratis audiotour. We sluiten af met een drankje in de prachtige kerkzaal van de Hermitage Amsterdam.

Ik heb voor deze tentoonstelling 4 speciale kaartjes bemachtigd via de Bank Giro loterij. Mocht je te laat zijn met aanmelden maar wil je toch mee, plaats jezelf dan op de wachtlijst. Je moet dan zelf voor een toegangskaartje zorgen. Deze kosten €18.-- met MJK €2.50 en met Bank Giro Vipkaart gratis. Je kunt ook niet mee doen met de extra's en betaalt je eigen consumpties. Je kunt dan WEL mee.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hoi Marijke,
  Ik meld me deze af. Ik ben ziek. Wilde het eerst aankijken tot morgen, maar wil een ander niet de kans ontnemen om mee te gaan.
  Gr Diana.
  • Kijk maar even hoe de stand morgen is.Als de teller dan niet op vol staat kan je als nog mee. In Ieder geval beterschap en bedankt voor je tijdige afmelding.
 • Hallo Marijke,
  Dank voor je pb.
  Door omstandigheden meld ik mij af.
  Veel plezier & groetjes,
  Meeke
 • Hallo Marijke ik haal mezelf van de
  reservelijst,
  heb 1 december sinterklaas viering,gr niels.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.