• 19-07-2020 van 10:30 tot 17:00
 • Plaats: Zwolle
 • Laatste wijziging: 18 juli

Op 19 juli wil ik een fietstocht organiseren van Zwolle naar Heino en terug. Het is een rondje van 45km. 

We kunnen starten bij Urbana in Zwolle en daar eerst een kopje koffie drinken en zodat iedereen eerst naar het toilet kan gaan.

Het moet wel goed fietsweer zijn, want met regenbuien fietsen vindt niemand leuk.

Wat eten en drinken mee is altijd makkelijk voor onderweg. Omdat niet zeker is of ik daarin Heino  nog reserveren kan een week van tevoren. 

Eventueel kan iemand eerst naar Betty rijden als men zonder fiets zit. Zij heeft een extra fiets en ik kan ook een extra fiets leveren. Mijn extra fiets kan bij mij opgehaald worden. Dan moet je wel zelf met de bus of auto naar het adres van Betty rijden of naar mijn adres voor de fiets. Geef het dan even op tijd aan.

 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Neem alsjeblieft allemaal voldoende drinken mee, want we hebben twee horecagelegenheden waar we terecht kunnen, maar aan het einde terug in Zwolle is het nog zeer de vraag of we terecht kunnen, want er kan niet gereserveerd worden in park de Weezenlanden, vanwege een festijn. Aan het einde dus zeer wel mogelijk géén horeca! Vergeet geen regenkleding, want er kan mogelijk een bui vallen.
  Tot zondag allemaal. gr Do
  • Tot morgen allemaal, had vandaag een wandeltocht door en rondom Zwolle van mijn wandelvereniging. We gaan ook hiermee weer voorzichtig van start. Stefan de fiets staat hier klaar en tot morgenochtend 10 uur. Daarna fietsen we naar het verzamelpunt Urbana. Groeten Betty.
 • Niet vergeten mensen dat de tijd is gewijzigd naar 10.30 Urbana. Ik wil het in de aktiviteit veranderen, maar weet niet hoe dat moet! Graag op tijd komen als je nog koffie wil drinken. Zodat we ook op tijd kunnen vertrekken. Tot zondag.
  • Bovenaan, rechts is de button voor wijzigen.
  • Dank je wel. Ik zat steeds links te kijken.
 • Betty heeft aangegeven dat ze bij voldoende deelname ook graag uit eten wil.
  • Na 17.00 ga ik mee uit eten.
 • Neem maar wel eten en drinken mee, want het is nog niet zeker of we in Heino wel gelegenheid hebben om gebruik te maken van de horeca. (ligt in het centrum van Heino)
 • Mocht het 19 juli geen fietsweer zijn dan kunnen de mensen, die ook graag wandelen gewoon komen en gaan we 15 km wandelen. Maar ik hoop op goed fietsweer en ik bid niet voor brune bonen, maar wel voor mooi weer.
 • Dorris en Betty hebben geen fiets meer beschikbaar.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.