• 22-08-2020 van 11:15 uur tot 17:30 uur
 • Plaats: Alphen aan de Rijn
 • Laatste wijziging: 23 juni

Vanaf het station fietsen we door een mooi tuinbouwgebied naar Gouda toe. Gouda heeft een mooie binnenstad. In de buurt van de Waag wil ik op een mooi terassje zitten voor de koffiestop.

Daarna fietsen we over mooie polderdijkjes via Hekendorp naar Oudewater toe. Mocht de wind te sterk zijn, kunnen we de tocht daar inkorten door rechtstreeks naar de Reeuwijkse plassen te fietsen. Tussen Hekendorp en Oudewater fietsen we over een dijk waar allemaal fruitbomen staan. Deze staan om deze tijd mooi in bloei. Het lijkt er een beetje zoals bij De Linge.

Oudewater is een mooi historisch plaatsje met zijn heksenwaag. Vanaf Oudewater fietsen we naar De Reewijkse plassen. Via Reewijk en Boskoop fietsen we weer naar Alphen terug.

 

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hoi Carola,

  Dat mag ook. Ik denk dat we om 12.30 uur op het terras zitten.
  Welke het gaat worden weet ik nog niet,maar als je veel fietsen voor een terras ziet staan is de kans groot dat wij er zitten. Bellen mag ook maar als we nog fietsen neem ik hem niet op pas als we er zitten.
  • Prima bedankt ga ik me ook inschrijven
 • Hoi Rainer, kan ik ook aanschuiven op het terras in Gouda en van daaruit meedoen ? Gr Carola
 • Hoi Rainer,

  Op dit moment mag je je fiets nog niet meenemen in de trein las ik op de site van de NS. Hopelijk zijn de Coronaregels in augustus alweer wat verder verruimd en mag het dan wel. Zo niet dan ben ik op de fietsverhuur aangewezen als ik besluit mee te gaan met je. Daarom wacht ik liever nog even met inschrijven op jouw activiteit. Het lijkt me wel een heel leuk uitje!

  Tot horen/ziens!

  Groetjes,
  Corine
 • Ik heb de fietstocht verplaatst naar 22 augustus.
  Het duurt toch nog heel lang voordat het zover is en ik heb wil die dag mee naar schoorl.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.