Activiteiten

01-12-2019
 • 01-12-2019 van 11:15 uur tot 21:00 uur
 • Plaats: Leiden
 • Laatste wijziging: dinsdag

We starten om 11.15 uur bij het VVV-kantoor  in Leiden met de

Stads- en hofjeswandeling:
Voor deze wandeling hoeven we ons niet van te voren op te geven; we kunnen er gelijk aan meedoen! Zorg wel dat je op tijd bent. De wandeling duurt 1½ á 2 uur. Deelname kost € 4,00 per persoon.

Na de stadswandeling lopen we naar het Volkenkundemuseum waar we eerst nog zullen lunchen zo tegen 13.30 uur. 't Museum sluit om 17.00 uur. 

HELENDE KRACHT
Winti, sjamanisme en meer...
Ieder mens streeft naar geluk en gezondheid. De manier waarop we dat bereiken, verschilt. In de grote tentoonstelling HELENDE KRACHT gaat het over genezingstradities wereldwijd.

Spirituele reis
Ga mee op een spirituele reis. Bewonder de bijzondere volkenkundige collecties met magische buidels vol geneeskrachtige stoffen, betekenisvolle sieraden en sjamanenmantels. Verbaas je over de vele amuletten uit de hele wereld: van Groenland tot Pakistan en van Mexico tot Tibet.

Specials 
Aansluitend bij HELENDE KRACHT organiseert Museum Volkenkunde een reeks themadagen. Vervolg je spirituele reis langs wereldwijze genezingstradities tijdens de Helende Kracht Specials. Op zondagmiddag 1 december as staat het thema “Hekserij” op het programma. Raadpleeg de website van het museum voor het laatste nieuws, het exacte tijdstip en de online-aanmelding.

Uiteten: Naderhand wil ik gaan eten bij restaurant HolleBolleGijs, ook te vinden in de binnenstad van Leiden. Prijsniveau: laag tot gemiddeld.

Heb je zin om mee te gaan eten laat het me dan even weten. Dan reserveer ik een tafel voor ons allen; gezellig! 

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Beste allen,
  Daarnet heb ik me online aangemeld voor de special Hekserij van het museum Volkenkunde. Deze special kost met museumjaarkaart 2,50 Euro en vindt plaats van 14.00 tot 14.30 uur in de Grote Zaal van het museum, 1e etage.
  Tot nu toe heb ik 4 aanmeldingen binnengekregen voor het etentje nadien bij Holle Bolle Gijs. Mocht je nog meewillen laat het me dan z.s.m. weten a.j.b.
  Tot horens/ziens!

  Hartelijke groet,
  Corine
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

  De reservelijst schuift niet automatisch door. Lees meer ...

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.