Heb je zin in een avontuurlijke en actieve 17 daagse single rondreis door Azië? Vlieg dan met me mee naar de highlights van Vietnam!

Meld je eerst even aan op de website van kras.nl/22846 en vervolgens op de Aktivo-site. We zien en spreken we elkaar dan binnenkort op Schiphol, lijkt me heel gezellig. 

Hartelijke groet,

Corine

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hai Marja,
  Heel gezellig dat je je aangemeld hebt voor deze bijzondere & actieve Vietnamreis!
  We gaan er een heel mooie & onvergetelijke tijd van maken; Azie is super!
  Tot gauw!

  Hartelijke groet,
  Corine
 • Hallo Marja, i.d.d. heel jammer dat je niet op 4-2 as meekunt naar Vietnam. Het is daar dan droog en ong. 21 graden; ideale temperaturen om lekker actief te zijn in een land nabij de Evenaar. Wens je alvast veel reisplezier toe op je andere reis. Tot horens/ziens!
  Hgrt, Corine
 • ah jammer heb verplichtingen deze reisperiode zie ik nu.
 • Toevallig heb ik heel zin in een avontuurlijke verre reis begin dit jaar, en zat ook naar Vietnam te kijken bij andere reisorganisaties. Ik ga er verder naar kijken en wie weet tot dinsdag 4 februari en dat is al over 2,5 maand !
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.