• 10-11-2019 van 13:00 uur tot 17:00 uur
  • Plaats: Hoorn
  • Laatste wijziging: 06-11-2019

Stel je voor dat je 400 jaar terug gaat in de tijd, naar Indonesië. Dat je bijna kunt ruiken en proeven hoe het leven toen was. In het Westfries Museum kan het. Dankzij een sensationeel nieuw virtual reality programma. In 2019 is het 400 jaar geleden dat gouverneur-generaal Jan Pieterzn Coen op Java de stad Batavia stichtte. In het museum komt de stad opnieuw tot leven met de nieuwste virtual reality technieken. Vanuit een comfortabele stoel in onze "tropische" VR-zaal vlieg je als een vogel 400 jaar terug in de tijd. Je gids is Frans Florisz van Berckenrode die alles weet van het vroegere Batavia. Hij is de maker van de alleroudste geschilderde kaart van Batavia, die je ook in het museum kunt zien.

Hierna kunnen we het museum verkennen ( zit bij de prijs inbegrepen ).

LET OP: RESERVEER VIA WWW.WFM.NL EN KIES ALS TIJD 13:30

Na het cultuursnuiven kunnen we, voor de liefhebbers, nog wat eten in één van de vele restaurantjes in Hoorn.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.