• 07-12-2019 van 10:30 uur tot 17:00 uur
 • Plaats: Ruinen
 • Laatste wijziging: 05-12-2019

Ruinen is een brinkdorp in Drenthe, omliggende plaatsen zijn Havelte, Ruinerwold en Ansen. Noordelijk van Ruinen ligt het mooie park Dwingelerveld, een groot heide- en prachtig wandelgebied. De natuur rond Ruinen wordt gekenmerkt door akkers en weilanden en zoals al genoemd de uitgestrekte heide ten noorden van het dorp.

Graag wil ik het wandelen weer oppakken, ik heb wat klachten aan mijn linkervoet. Peesplaatklachten, dit komt door mijn werk (veel lopen en staan) maar ook door slijtage/ouderdom. Na je 50e komen de problemen. :-) Daarom is de afstand 10 km., wil je 15 km wandelen dan is dit prima, na afloop wachten we elkaar op in de startlocatie.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Sterkte met wandelen zaterdag 7-12 as Betty! Fijn om te horen dat je het weer gaat proberen. Niet geschoten is altijd mis en je bent zo jong als je je voelt (ook al ben je de 50 inmiddels gepasseerd!)
  Mocht je met Aktivo tzt weer meedoen met de Boerenkoolwandeling in Epe in 2020 dan ga ik weer met je mee!

  Hartelijke groet,
  Corine
 • Allen tot ziens op 7 dec., Dorris ik ben om 9:45 op het station/zuidkant. En Jan, reken maar niet op zo'n grote zak oliebollen als vorig jaar. ;-) Geintje hoor.
  • Bakken ze dit jaar geen oliebollen?
   Ik had me opgegeven voor de oliebollen.
   Haha...…..
  • Ja, ze zullen er vast onderweg weer mee staan, maar het weer is niet zo slecht als vorig jaar.
 • Margot (uit Steenwijk) gaat ook mee, het lukt haar niet om zich in te schrijven. Maar bij deze sta je genoteerd. Groeten Betty.
  • Hallo Betty,

   Fijn om te horen dat het weer beter gaat met je voet.
   Als je in je eigen uitstapje wat wil bij schrijven of wijzigen dan zie je rechts boven (van je volledige uitstapje) een balkje met "wijzigen". Daar klikje op en klikt nogmaals op "wijzigen" dan kun je het uitstapje veranderen.

   Groeten van,
   Jan
  • Hallo Betty, om je activiteit te wijzigen klik je rechtsboven op de grijze button "Wijzigen". In het lijstje dat tevoorschijn komt klik je opnieuw op "Wijzigen". Je kunt dan je activiteit aanpassen. Ik heb dat nu al even voor je gedaan. Groeten, Bart
  • Bedankt voor jullie uitleg, het is soms nog even zoeken op de nieuwe site.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.